luni, 29 septembrie 2014

Modalitati de imbunatatire a unei hale metalice

In cazul in care detii o hala metalica mai veche si ai nevoie de imbunatatiri, specialistii spun ca nu trebuie inlocuita cu o alta hala metalica, deoarece si aceasta poate fi dotata astfel incat sa ajunga la stadardele celor existente pe piata.  
In legatura cu alegerea unei hale metalice, specialiastii in omeniu, spun ca ar fi recomandat sa bifam cateva criterii foarte importante, precum:

Dotarea halei metalice cu sistem de incalzire
         
Daca vrei sa-ti cumperi o hala metalica, trebuie sa verifici daca este dotata cu sistem de incalzire, sa fie bine izolata este un alt secret ca hala metalica sa nu fie lipsita de caldura, daca va intrebati cu ce poate fi facuta izolarea acestor hale metalice, nu va faceti problema, deoarece aveti posibilitatea sa gasiti foarte multe tipuri de materiale izolante.
Mai exista posibilitatea sa detineti o hala metalica pe care vreti sa o vindeti, insa pentru a obtine un pret foarte bun pe ea, trebuie sa o dotati cu sistem de incalzire.
Intr-adevar, sistemul de incalzire pentru o hala metalica este foarte ifetin, dar nu se pune problema pentru ca banii vor fi recuperati, sistemul de incalzire poate consta intr-o centrala electrica, este un solutie foarte avantajoasa, deoarecenu este foarte scumpa, iar plata energiei de-a lungul utilizarii nu este foarte mare, se poate spune ca este un sistem de incalzire economic si sigura.

Halele de la bazar au starnit curiozitatea firmelor
Hala metalica
sursa foto: ziare.com

Hala metalica cu sistem de electricitate

O hala metalica pe care vrei sa o vinzi trebuie sa fie dotata si cu un sistem de electricitate performant, astfel incat atunci cand un client devine proprietarul halei, trebuie sa fie multumit si sa nu aiba senzatia ca a cumparat-o degeaba. Sistemul de electricitate se recomanda sa fie montat la verdere, distrbuit ca, 1 respectiv 3 metri patrati, pentru ca luminozitatea sa nu fie prosta.

Instalatii sanitare

Orice hala metalica trebuie sa fie dotata cu instalatii sanitare, asa ca in cazul in care hala ta nu este dotatat cu instalatii sanitare, trebuie dotata, deoarece pretul creste odata cu numarul de dotari pe care le are. Este foarte simplu ca instalezi un grup sanitar sa sa-l conectezi la reateau de canalizare din zona. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu